Telefoonboek De Weere

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van De Weere? Ga aan de slag met onderstaande unieke zoekfunctie. Zo bekijk jij verrassend eenvoudig belangrijke telefoongegevens & adresgegevens uit Hollands Kroon. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Huisman), een zakelijk adres (bijv. Subway) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en wellicht 1732. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Weere is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Weere

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in De Weere? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met de gids. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van S. Bos in De Weere
 • Vind de bereikbaarheid van de Hoogvliet of BP
 • Bekijk contactgegevens van de Optometrist of Reclame adviesbureau uit De Weere
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database De Weere

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Hollands Kroon. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1732. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
De Weere bestaat uit verschillende wijken: Centrum, Oost, West, Noord, Zuid, Kern
telefoonboek-de-weere

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit De Weere, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Weere. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Dan vind je met succes het gezochte telefoonnummer in De Weere

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0909, 0900, 1800, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Weere

Soms beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van ons systeem kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit De Weere. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hollandskroon.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Oman.