Telefoonboek Oudkarspel

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oudkarspel? Ga aan de slag met de duidelijke zoekmachine. Daarmee check jij verrassend eenvoudig veel contactgegevens van mensen uit Langedijk. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Ven), bedrijf (bijv. Bike Totaal) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 1724. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Oudkarspel is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudkarspel

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Oudkarspel? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dit aan de hand van internet zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van P. Post met een woning in Oudkarspel
 • Check het nummer van de Jan Linders of EMTÉ
 • Ontdek het nummer van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Interim manager uit Oudkarspel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Oudkarspel

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Langedijk. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1724. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Oudkarspel onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, Oost, West, Noord, Kern, Buitengebied
telefoonboek-oudkarspel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Oudkarspel, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Oudkarspel. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens helemaal in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in als je die info hebt. Op basis daarvan spot jij succesvol het verlangde telefoonnummer in Oudkarspel

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0909, 0900, 0906, 0800, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Oudkarspel

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op ons systeem kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Oudkarspel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.gemeentelangedijk.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Oeganda.