Telefoonboek Aartswoud

Een online inkijkje in het telefoonboek van Aartswoud? Open nu deze praktische zoekfunctie. Zo check jij gemakkelijk ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Opmeer. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van Beek), een winkel of bedrijf (bijv. Trekpleister) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 1719. Druk op “zoeken”. De tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Aartswoud is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Aartswoud

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of zoek je een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Aartswoud? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van G. Scholten met een woning in Aartswoud
 • Vind het telefoonnummer van de Gall & Gall of Scapiono
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stuurman binnenvaart of Enquêtebureau in Aartswoud
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Aartswoud

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Opmeer. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1719. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Aartswoud kan je onderverdelen in meerdere buurten: Centrum, Oost, West, Kern, Zuid, Noord
telefoonboek-aartswoud

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Aartswoud, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Aartswoud. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Dan krijg je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Aartswoud

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0800, 1800, 0909, 0840, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Aartswoud

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een compleet nummer kan je ontrafelen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de telefoonzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Aartswoud. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.opmeer.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Noord-Ierland.