Telefoonboek Langereis

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Lengerois? Start met onze snelle zoekfunctie. Zo detecteer jij erg simpel alle namen en nummers in Opmeer. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. van der Linden), bedrijf (bijv. Wereldwinkel) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Hollands Kroon – Langereis of 1718. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Langereis gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langereis

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Lengerois? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig gaat dit online veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van K. van den Berg wonend in Langereis
 • Check het nummer van de ING of Vomar
 • Vind de bereikbaarheid van de Mondhygiënist of Accountant (RA/AA) uit Langereis
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Lengerois

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Opmeer. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1718, 1733. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Langereis wordt gevormd door diverse wijken: Hollands Kroon – Langereis
telefoonboek-langereis

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Langereis, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Lengerois. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken zoek je het snelste een telefoonnummer uit Langereis

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0840, 1800, 0909, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Lengerois

Mogelijk heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de tool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Langereis. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.opmeer.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Nigeria.