Telefoonboek Obdam

Zoek jij naar een telefoonboek van Obdam? Open nu deze speciale zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij zonder moeite bijna alle namen en nummers van mensen uit Koggenland. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Dijkstra), een winkel of bedrijf (bijv. Lidl) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 1713. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Obdam is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Obdam

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bereikbaar nummer van een winkel of persoon in Obdam? Een (06) nummer vinden kon vroeger nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet 10 keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van C. van Loon in Obdam
 • Bekijk het nummer van de Aldi of De Hypotheker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Matroos of belastingconsulent in Obdam
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Obdam

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Koggenland. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1713. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Obdam wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Noord, Buitengebied, Kern, Zuid
telefoonboek-obdam

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Obdam, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Obdam. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Hiermee spot jij succesvol het verlangde telefoonnummer uit Obdam

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0909, 0906, 0800, 1800, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Obdam

Soms beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de zoektool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Obdam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.koggenland.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Nicaragua.