Telefoonboek Winkel

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Winkel? Gebruik de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Zo zoek je razendsnel bijna alle (06) nummers en contacten in de buurt van Hollands Kroon. Jij kan starten met een naam (denk aan Hendriks), een firma (bijv. McDonald’s) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of eventueel 1731. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Winkel stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Winkel

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Winkel? Een (06) nummer vinden ging vroeger met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van F. van Dam wonend in Winkel
 • Vind de bereikbaarheid van de Tui of Aldi
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stralingsdeskundige of Webmarketeer uit Winkel
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Winkel

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Hollands Kroon. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 1731. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Winkel kan je onderverdelen in verschillende wijken: Centrum, Oost, West, Noord, Kern, Zuid
telefoonboek-winkel

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Winkel, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Winkel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Op die manier krijg je het eenvoudigst een telefoonnummer uit Winkel

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0800, 0900, 0840, 0906, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Winkel

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Via de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Winkel. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hollandskroon.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Oekraïne.