Telefoonboek Moerbeek

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Moerbeek? Dat kan via de ontwikkelde gemakkelijke zoekmachine. Daarmee vind je zonder moeite honderden adressen en (mobiele) nummers uit Hollands Kroon. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Mol), een firma (bijv. Trekpleister) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Moerbeek 1-9 & 2-24 of juist de postcode, 1735. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Moerbeek gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Moerbeek

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een shop of inwoner van Moerbeek? Een (06) nummer vinden deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dat via het internet 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van S. de Bruin met een woning in Moerbeek
 • Check de contactgegevens van de Tui of Only
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige kraanmachinist of Archivaris in Moerbeek
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Moerbeek

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Hollands Kroon. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1735, 1732. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Moerbeek kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Moerbeek 1-9 & 2-24, Moerbeek 11-35 & 32-60
telefoonboek-moerbeek

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Moerbeek, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit Moerbeek. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Zo spot je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit Moerbeek

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 0840, 1800, 0900, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Moerbeek

Wellicht heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Moerbeek. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.hollandskroon.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Palau.