Telefoonboek Terdiek

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Terdiek? Gebruik de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Zo tref je verrassend eenvoudig honderden telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Hollands Kroon. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Verbeek), een shop (als Spar) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of eventueel 1733. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Terdiek gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Terdiek

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Terdiek? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog met de gids. Nu gaat dit online vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van F. Jacobs met een huis in Terdiek
 • Check het nummer van de Eomino’s of C&A
 • Ontdek het nummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Actuaris met certificering in Terdiek
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Terdiek

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Hollands Kroon. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 1733. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Terdiek onderscheiden we in diverse wijken: Centrum, Oost, West, Noord, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-terdiek

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Terdiek, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Terdiek. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Dan verkrijg je direct dit telefoonnummer uit Terdiek

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 0840, 0900, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Terdiek

In een ander scenario beschik je over een nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Terdiek. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hollandskroon.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Oostenrijk.