Telefoonboek Oude-Niedorp

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Oude-Niedorp? Open nu de ontwikkelde handige zoekfunctie. Zodoende detecteer jij supersnel ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen in Hollands Kroon. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van den Bosch), een firma (bijv. Tamoil) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Centrum of een bepaalde postcode, 1734. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Oude-Niedorp gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oude-Niedorp

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Oude-Niedorp? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort via de gids. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van Z. de Haan uit Oude-Niedorp
 • Check het nummer van de Gall & Gall of Vakantieexperts
 • Ontdek het nummer van de Interieurarchitect of Makelaar onroerend goed in Oude-Niedorp
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Oude-Niedorp

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Hollands Kroon. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 1734. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Oude-Niedorp is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Oost, West, Zuid, Kern, Noord
telefoonboek-oude-niedorp

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Oude-Niedorp, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Oude-Niedorp. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo compleet mogelijk in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan krijg jij snel het gezochte telefoonnummer in Oude-Niedorp

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 1800, 0906, 0800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Oude-Niedorp

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via ons systeem zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Oude-Niedorp. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hollandskroon.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Pakistan.