Telefoonboek Blokhuizen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Blokhuizen? Ga aan de slag met de handige zoekmachine. Zo doorzoekt men erg simpel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Hollands Kroon. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van den Broek), een shop (als Vodafone) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 1736. Klik nu op de zoekbutton. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Blokhuizen is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Blokhuizen

Gebeld door een onbekend nummer? Of zoek jij info over het nummer van een inwoner of bedrijf uit Blokhuizen? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van I. van de Brink uit Blokhuizen
 • Check het nummer van de PLUS of Tui
 • Bekijk contactgegevens van de Oefentherapeut Cesar of Security Engineer uit Blokhuizen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Blokhuizen

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Hollands Kroon. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1736. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Blokhuizen bestaat uit meerdere buurten: Centrum, Oost, West, Zuid, Buitengebied, Kern
telefoonboek-blokhuizen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Blokhuizen, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Blokhuizen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken spot je doeltreffende dit telefoonnummer uit Blokhuizen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0840, 0906, 0800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Blokhuizen

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitpluizen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Dankzij de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Blokhuizen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hollandskroon.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Peru.