Telefoonboek Waarland

Zoek jij naar een telefoonboek van Waarland? Dat doe je met de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Hiermee vind je zonder problemen bijna alle adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Schagen. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals Meyer), een zaak (zoals Welkoop) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en/of 1738. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Waarland gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Waarland

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of blief jij het actuele nummer van een shop of inwoner van Waarland? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van B. Dekker uit Waarland
 • Zoek het nummer van de Boni of Big Bazar
 • Zoek adresgegevens van de Marketing manager of Ingenieur op het gebied van infrrastructuur uit Waarland
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Waarland

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Schagen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1738. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Waarland kan je onderverdelen in een aantal buurten: Centrum, Oost, West, Zuid, Buitengebied, Noord
telefoonboek-waarland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Waarland, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Waarland. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Hiermee zoek je succesvol het gezochte telefoonnummer uit Waarland

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 0840, 0800, 0906, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Waarland

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (06) nummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek in Waarland. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.schagen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Polen.