Telefoonboek Nes

Een online inkijkje in het telefoonboek van Nes?Maak dan gebruik van onze duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je erg simpel tientallen adresgegevens van huishoudens in Schagen. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals van der Velden), bedrijf (bijv. DIO) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of een bepaalde postcode, 1741. Klik nu op de zoekbutton. De tool checkt razendsnel de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Nes gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nes

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Nes? Een (06) nummer vinden ging vroeger nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van B. van den Heuvel met een huis in Nes
 • Zoek het nummer van de Tamoil of Hubo
 • Zoek adresgegevens van de Tandprotheticus of Drukkerij uit Nes
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Nes

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Schagen. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 1741. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Nes kent buurten & wijken: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Kern, Zuid
telefoonboek-nes

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je hier

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nes, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Nes. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg jij met succes het gewenste telefoonnummer in Nes

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0800, 0909, 1800, 0840, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Nes

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (net) nummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Nes. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.schagen.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Portugal.