Telefoonboek Krabbendam

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Krabbendam? Gebruik onze unieke zoekfunctie. Zodoende tref je gemakkelijk ontzettend veel contactgegevens van personen uit Schagen. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn van den Velde), een onderneming (bijv. Coop) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 1749. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Krabbendam is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Krabbendam

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Krabbendam? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dat via het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van P. van der Pol met een huis in Krabbendam
 • Zoek het nummer van de Terstal of Spar
 • Check de contactgegevens van de Personal Coach of Telecombedrijf in Krabbendam
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Krabbendam

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Schagen. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 1749. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Krabbendam kent verschillende wijken: Centrum, Oost, Zuid, Noord, Buitengebied, Kern
telefoonboek-krabbendam

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Krabbendam, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Krabbendam. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Dan vind je met succes het benodigde telefoonnummer in Krabbendam

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zaken als 0800, 0909, 0900, 1800, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Krabbendam

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Krabbendam. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.schagen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Saoedi-Arabië.