Telefoonboek Schoorldam

Nummers nodig uit het telefoonboek van Schoorldam? Ga aan de slag met de ontwikkelde praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze check jij razendsnel alle namen en nummers van personen uit Schagen. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Post), bedrijf (bijv. Pearle) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 1749. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Schoorldam is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Schoorldam

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Schoorldam? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat via het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van O. van Veen wonend in Schoorldam
 • Vind de bereikbaarheid van de EMTÉ of Primera
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Consultant compliance & risicomanagement in Schoorldam
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Schoorldam

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Schagen. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1749. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Schoorldam kent buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Zuid, Kern, West, Noord
telefoonboek-schoorldam

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Schoorldam, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Schoorldam. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Zo krijg je het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer uit Schoorldam

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0900, 1800, 0840, 0906, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Schoorldam

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Schoorldam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.schagen.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer San Marino.