Telefoonboek Kerkbuurt

Zoek jij naar een telefoonboek van Kerkbuurt? Open nu de aangegeven speciale zoekmachine. Daarmee zoek je verrassend eenvoudig belangrijke adressen en (mobiele) nummers in Schagen. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Dijkstra), een winkel of bedrijf (bijv. Trekpleister) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 1747. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Kerkbuurt is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kerkbuurt

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Kerkbuurt? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met de gids. Nu gaat dit online vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van I. Kok in Kerkbuurt
 • Check het nummer van de Intertoys of Wereldwinkel
 • Vind de bereikbaarheid van de Dierenartsassistente of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen uit Kerkbuurt
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Kerkbuurt

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Schagen. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1747. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Kerkbuurt onderscheiden we in verschillende wijken: Centrum, Oost, Zuid, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-kerkbuurt

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kerkbuurt, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Kerkbuurt. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo duidelijk mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Hiermee spot jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Kerkbuurt

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0906, 0900, 1800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kerkbuurt

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een telefoonnummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Kerkbuurt. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.schagen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Samoa.