Telefoonboek Sint Maarten

Nummers nodig uit het telefoonboek van Sint Maarten? Dat doe je met de ontwikkelde snelle zoekmachine. Daarmee doorzoekt men supersnel veel contactgegevens in Schagen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn van der Velden), een onderneming (bijv. Pearle) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 1744. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Sint Maarten stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sint Maarten

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Sint Maarten? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van R. van der Meer woonachtig in Sint Maarten
 • Vind de bereikbaarheid van de BP of Hoogvliet
 • Check de contactgegevens van de Gasdeskundige of Social Media adviseur uit Sint Maarten
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Sint Maarten

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Schagen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1744. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Sint Maarten onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Oost, West, Buitengebied, Zuid, Noord
telefoonboek-sint-maarten

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Sint Maarten, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Sint Maarten. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Dan spot jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer in Sint Maarten

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 1800, 0906, 0800, 0909, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Sint Maarten

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Door middel van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Sint Maarten. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.schagen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Rusland.