Telefoonboek Petten

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Petten? Start met de aangegeven praktische zoekmachine. Daarmee check jij zonder moeite de meeste nummers en adressen in en rondom Schagen. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Willemsen), een onderneming (bijv. Cigo) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of juist de postcode, 1755. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Petten is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Petten

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het nummer van een inwoner of bedrijf uit Petten? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van N. Brouwer met een woning in Petten
 • Check de contactgegevens van de Bakker Bart of Trekpleister
 • Achterhaal het tel. nr. van de Voetbalsteward of Analyse- en Statistiek Consultant in Petten
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Petten

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Schagen. Geen hits? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1755. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Petten is te onderscheiden in meerdere buurten: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, Kern, Noord
telefoonboek-petten

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Petten, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Petten. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Hiermee krijg je het snelste dit telefoonnummer in Petten

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0906, 0800, 0909, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Petten

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van ons systeem check je direct gratis de omgekeerde gids van Petten. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.schagen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Sri Lanka.