Telefoonboek Leihoek

Nummers nodig uit het telefoonboek van Leihoek? Check deze snelle zoekfunctie. Via deze weg check jij razendsnel tientallen telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Schagen. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Kuipers), bedrijf (bijv. Eye Wish) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 1755. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Leihoek gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leihoek

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Leihoek? Een (06) nummer vinden deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van R. van der Heijden wonend in Leihoek
 • Bekijk het nummer van de Coop of Brainwash
 • Zoek het nummer van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Echstscheidingsspecialist in Leihoek
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Leihoek

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Schagen. Geen hits? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1755. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Leihoek is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Oost, Zuid, Buitengebied, West, Kern
telefoonboek-leihoek

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hier

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Leihoek, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Leihoek. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Dan check je direct een telefoonnummer in Leihoek

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0906, 0900, 0840, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Leihoek

In een ander scenario beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in Leihoek. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.schagen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Spanje.