Telefoonboek Wieringerwaard

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wieringerwaard? Dat kan via deze duidelijke zoekmachine. Hiermee doorzoekt men razendsnel alle adressen en (mobiele) nummers van personen uit Hollands Kroon. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Kuiper), bedrijfsnaam (bijv. T-Mobile) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of eventueel 1766. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Wieringerwaard gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wieringerwaard

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Wieringerwaard? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van Fam. Jansen met een huis in Wieringerwaard
 • Zoek het nummer van de Boni of Deen
 • Check het nummer van de Volmatroos of Subsidie adviseur uit Wieringerwaard
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Wieringerwaard

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Hollands Kroon. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1766. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Wieringerwaard wordt gevormd door verschillende wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, Noord, Kern, West
telefoonboek-wieringerwaard

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Wieringerwaard, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Wieringerwaard. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Denk aan adres, postcode en huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Hiermee spot je met succes een telefoonnummer in Wieringerwaard

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0900, 0906, 0840, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Wieringerwaard

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van het zoekscript krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek in Wieringerwaard. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hollandskroon.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Turks en Caicoseilanden.