Telefoonboek Wieringerwerf

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Wieringerwerf? Open nu de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Hiermee tref je verrassend eenvoudig bijna alle telefoongegevens & adresgegevens uit Hollands Kroon. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Vermeulen), een zaak (zoals Alphega) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Centrum of misschien 1771. Druk op “zoeken”. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Wieringerwerf is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wieringerwerf

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een zaak of bewoner in Wieringerwerf? Contactgegevens opzoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van Z. Koster wonend in Wieringerwerf
 • Check de contactgegevens van de Schooneberg of Karwei
 • Zoek adresgegevens van de Dierenartsassistente of Adviseur overheid in Wieringerwerf
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Wieringerwerf

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Hollands Kroon. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 1771. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Wieringerwerf wordt gevormd door een aantal buurten: Centrum, Oost, Buitengebied, West, Kern, Zuid
telefoonboek-wieringerwerf

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Wieringerwerf, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Wieringerwerf. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Daarmee spot jij succesvol het gezochte telefoonnummer uit Wieringerwerf

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0800, 0840, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Wieringerwerf

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij onze tool zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek uit Wieringerwerf. Andersom zoeken is handig bij situaties als: