Telefoonboek Barsingerhorn

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Barsingerhorn?Maak dan gebruik van de aangegeven handige zoekfunctie. Zodoende check jij verrassend eenvoudig ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit Hollands Kroon. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van Dijk), een shop (als DA) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 1768. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Barsingerhorn gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Barsingerhorn

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Barsingerhorn? Contactgegevens opzoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van M. Molenaar woonachtig in Barsingerhorn
 • Check het nummer van de Gamma of Ici Parix XL
 • Bekijk het nummer van de Particulier beveiliger of Webmarketeer uit Barsingerhorn
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Barsingerhorn

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Hollands Kroon. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1768. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Barsingerhorn kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Oost, Buitengebied, West, Zuid, Noord
telefoonboek-barsingerhorn

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Barsingerhorn, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Barsingerhorn. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Daarmee zoek jij doeltreffende het benodigde telefoonnummer in Barsingerhorn

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0900, 1800, 0800, 0909, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Barsingerhorn

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Barsingerhorn. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hollandskroon.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Vaticaanstad.