Telefoonboek Stroe

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Stroe? Dat doe je met onze gemakkelijke zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder moeite belangrijke (06) nummers en contacten in de buurt van Hollands Kroon. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van der Veen), een shop (als Bruna) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 1777. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Stroe is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stroe

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Stroe? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dit online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van E. Martens woonachtig in Stroe
 • Bekijk het nummer van de Brainwash of Blokker
 • Zoek adresgegevens van de Bedrijfsbeveiliger of Ingenieur besturingstechniek in Stroe
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Stroe

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Hollands Kroon. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 1777. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Stroe kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Kern, Buitengebied, West, Zuid
telefoonboek-stroe

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Stroe, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Stroe. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee krijg je doeltreffende het benodigde telefoonnummer in Stroe

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0909, 0900, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Stroe

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een compleet nummer kan je ontrafelen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Stroe. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hollandskroon.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Zwitserland.