Telefoonboek Belt

Zoek jij naar een telefoonboek van Belt?Maak dan gebruik van de ontwikkelde handige zoekfunctie. Zo tref je erg simpel bijna alle namen en nummers van mensen uit Hollands Kroon. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld de Groot), een onderneming (bijv. AH) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en wellicht 1777. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Belt is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Belt

Gebeld door een vreemd nummer? Of blief jij het (06) nummer van een winkel of persoon in Belt? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dit online sneller en accurater. Om je een beeld te geven waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van S. Verbeek uit Belt
 • Check het nummer van de Blokker of Total
 • Bekijk contactgegevens van de Mondhygiënist of Ingenieur telematica in Belt
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Belt

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Hollands Kroon. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1777. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Belt beslaat uit buurten & wijken: Centrum, Oost, Kern, Buitengebied, Noord, West
telefoonboek-belt

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Belt, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Belt. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Zo zoek jij snel het beoogde telefoonnummer in Belt

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0900, 0800, 0906, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Belt

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Belt. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.hollandskroon.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Zuid-Afrika.