Telefoonboek Middenmeer

Op zoek naar het telefoonboek van Middenmeer? Gebruik deze gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee check jij zonder moeite de meeste namen en nummers van huishoudens in Hollands Kroon. Begin altijd je query met een naam (bijv. Koster), een shop (als OP=OP Voordeelshop) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 1775. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Middenmeer stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Middenmeer

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Middenmeer? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden via de gids. Hedendaags kan dat via het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van U. Kuipers met een huis in Middenmeer
 • Zoek het nummer van de Xenos of Primera
 • Check het nummer van de Arbeidshygienist of Organisatie adviseur uit Middenmeer
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Middenmeer

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Hollands Kroon. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1775. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Middenmeer kan je onderverdelen in meerdere buurten: Centrum, Oost, Buitengebied, Zuid, West, Kern
telefoonboek-middenmeer

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Middenmeer, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Middenmeer. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan verkrijg je succesvol het begeerde telefoonnummer in Middenmeer

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0900, 1800, 0909, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Middenmeer

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je achterhalen van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Middenmeer. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hollandskroon.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Wales.