Telefoonboek Noordburen

Zoek jij naar een telefoonboek van Noordburen? Dat doe je met deze gemakkelijke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij zonder moeite honderden contactgegevens van mensen uit Hollands Kroon. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. Schipper), een winkel of bedrijf (bijv. Esso) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Centrum en de postcode, 1777. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Noordburen gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Noordburen

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Noordburen? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van P. van der Velden woonachtig in Noordburen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Primera of De Hypotheker
 • Check de contactgegevens van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Belastingadvieskantoor uit Noordburen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Noordburen

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Hollands Kroon. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Een andere optie: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 1777. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Noordburen kenmerkt zich door diverse wijken: Centrum, Oost, Kern, Buitengebied, West, Noord
telefoonboek-noordburen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Noordburen, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Noordburen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Hiermee check jij direct het gezochte telefoonnummer in Noordburen

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 1800, 0909, 0840, 0900, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Noordburen

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een (06) nummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Noordburen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hollandskroon.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Zweden.