Telefoonboek Hoorn

Op zoek naar het telefoonboek van Hoorn? Dat doe je met de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Zo vind je supersnel tientallen (06) nummers en contacten uit de gemeente Hoorn. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan Kuijpers), een onderneming (bijv. Hunkemöller) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met binnenstad of juist de postcode, 1621. Druk op “zoeken”. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Hoorn is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Hoorn

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een bedrijf of persoon uit Hoorn? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden met de gids. Nu kan dat online vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van A. Willems wonend in Hoorn
 • Ontdek het nummer van de Texaco of Intertoys
 • Vind het telefoonnummer van de Hondentrimmer of Budgetcoach in Hoorn
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Hoorn

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Hoorn. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1621, 1624, 1628, 1623, 1627, 1622, 1625. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Hoorn is te onderscheiden in een aantal buurten: binnenstad, Hoorn Noord-West, Kersenboogerd; bedrijventerrein Gildenweg, Hoorn Zuid-Oost, Venenlaankwartier, bedrijventerrein Hoorn 80, Grote Waal, Risdam-Zuid, Nieuw Steen, bedrijventerrein De Oude Veiling
telefoonboek-hoorn

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Hoorn, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Hoorn. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee spot je doeltreffende het gewenste telefoonnummer in de gemeente Hoorn

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0906, 0909, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Hoorn

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van de zoektool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Hoorn. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.hoorn.nl/Int
 • Lees ook: Telefoonnummer Armenië.

  Alle plaatsen in deze gemeente