Telefoonboek Zaanstad

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Zaanstad? Open nu de hier onderstaande unieke zoekfunctie. Zodoende bekijk jij supersnel alle namen en nummers van huishoudens in gemeente Zaanstad. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Boer), een zaak (zoals Nettorama) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of 1506. Druk op “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zaanstad is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Zaanstad

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Zaanstad? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van O. de Vries in Zaanstad
 • Vind de bereikbaarheid van de H&M of Mitra
 • Zoek adresgegevens van de Verpleegkundige of Life Coach uit Zaanstad
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Zaanstad

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Zaanstad. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1506, 1502, 1509, 1505, 1501, 1508, 1504, 1507, 1503. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Zaanstad bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Oost, Zuid, Kern, Buitengebied
telefoonboek-zaanstad

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Zaanstad, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Zaanstad. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Dan vind je direct het telefoonnummer in de gemeente Zaanstad

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0840, 0909, 0800, 0906, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Zaanstad

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een (06) nummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Met behulp van ons systeem kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Zaanstad. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: