Telefoonboek Wormerland

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Wormerland? Dat doe je met deze gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze bekijk jij erg simpel alle adresgegevens in de gemeente Wormerland. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals de Bruijn), een zaak (zoals Praxis) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en wellicht 1458. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wormerland gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Wormerland

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Wormerland? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu doe je dit online 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van Familie Veenstra in Wormerland
 • Vind de bereikbaarheid van de McDonald’s of Kruidvat
 • Ontdek het nummer van de Horecaportier of Projectmanager technische installaties uit Wormerland
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Wormerland

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Wormerland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1458. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Wormerland bestaat uit buurten & wijken: Centrum, Noord, Oost, Zuid, Buitengebied, Kern
telefoonboek-wormerland

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Wormerland, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wormerland. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Daarmee zoek jij snel het gezochte telefoonnummer in de gemeente Wormerland

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0906, 1800, 0900, 0840, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Wormerland

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontwaren van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Wormerland. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: