Telefoonboek Wormer

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Wormer? Start met de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Daarmee bekijk jij verrassend eenvoudig veel telefoongegevens & adresgegevens van personen uit Wormerland. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn Martens), een winkel of bedrijf (bijv. Specsavesr) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of juist de postcode, 1531. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Wormer is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wormer

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een shop of inwoner van Wormer? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van F. van den Brink met een huis in Wormer
 • Achterhaal het tel. nr. van de T-Mobile of Tui
 • Achterhaal het tel. nr. van de Architect of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur uit Wormer
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Wormer

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Wormerland. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
Postcodes in deze regio: 1531. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Wormer kent een aantal buurten: Centrum, Noord, Buitengebied, Zuid, West, Kern
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-wormer

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Wormer, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Wormer. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je succesvol een telefoonnummer in Wormer

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0900, 0840, 0906, 1800, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Wormer

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een (06) nummer kan je ophelderen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in Wormer. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.wormerland.nl/mozard/mozardstart
 • Lees ook: Telefoonnummer Ierland.