Telefoonboek Zaandam

Zoek jij naar een telefoonboek van Zaandam? Dat doe je met de speciale zoekfunctie. Via deze weg check jij razendsnel honderden namen en nummers van personen uit Zaanstad. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van Veen), een firma (bijv. Bruna) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Westzijde; Hembrug of een bepaalde postcode, 1506. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zaandam is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zaandam

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Zaandam? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden met de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van I. de Koning wonend in Zaandam
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bakker Bart of Mitra
 • Vind de bereikbaarheid van de Ergotherapeut of belastingconsulent in Zaandam
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Zaandam

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Zaanstad. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1506, 1502, 1509, 1505, 1501, 1508, 1504, 1507, 1503. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Zaandam bestaat uit een aantal wijken en buurten: Westzijde; Hembrug, H. Gerhardstraat, Heijermansstraat, Kalf, Haaldersbroek, Achtersluispolder, Oostzijde, Wibautstraat, Kepplerstraat, Kogerveld, Poelenburg, Wester Watering; Westerkoog; Noord Westerspoor-Centrum, Hoornse Veld
telefoonboek-zaandam

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Zaandam, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Zaandam. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Door hiervan gebruik te maken vind je snel het gewenste telefoonnummer in Zaandam

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0840, 0906, 1800, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Zaandam

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de zoektool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Zaandam. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1239
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Honduras.