Telefoonboek Starnmeer

Zoek jij naar een telefoonboek van Starnmeer? Dat kan via onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Zo tref je erg simpel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen in Alkmaar. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van Leeuwen), een winkel of bedrijf (bijv. Praxis) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of 1488. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Starnmeer stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Starnmeer

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Starnmeer? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van I. Jansen met een huis in Starnmeer
 • Check het nummer van de Tango of Praxis
 • Check de contactgegevens van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Projectmanager Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Starnmeer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Starnmeer

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Alkmaar. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1488. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Starnmeer is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Buitengebied, West, Kern, Oost
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-starnmeer

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Starnmeer, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Starnmeer. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Aan de hand hiervan check je het gemakkelijkste een telefoonnummer in Starnmeer

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 0900, 1800, 0800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Starnmeer

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een compleet nummer kun je te weten komen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit Starnmeer. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.alkmaar.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Guyana.