Telefoonboek Alkmaar

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Alkmaar?Maak dan gebruik van de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Zo detecteer jij verrassend eenvoudig een groot deel van de adresgegevens in en rondom de gemeenten Alkmaar. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Peeters), een zaak (zoals Wibra) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als De Horn zuid + De Mare en wellicht 1826. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Alkmaar is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Alkmaar

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of blief jij een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Alkmaar? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger via de gids. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van U. Hofman in Alkmaar
 • Check het nummer van de Vomar of PLUS
 • Zoek adresgegevens van de Arts of Liefdadigheidsorganisatie uit Alkmaar
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Alkmaar

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Alkmaar. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Check de gids van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 1826, 1811, 1822, 1815, 1825, 1821, 1814, 1824, 1817, 1827, 1813, 1823, 1816. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Alkmaar kent velerlei buurtschappen: De Horn zuid + De Mare, centrum, Beverkoog, Westerhout, t Rak zuid, industrieterrein Oudorp, Kooimeer, Huiswaard, Bergermeer, Daalmeer, Overdie, Oudorperpolder, De Hoef
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-alkmaar

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Alkmaar, wie probeert mij te bellen?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Alkmaar. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op die manier vind je het eenvoudigst een telefoonnummer uit de gemeente Alkmaar

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 0906, 1800, 0800, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Alkmaar

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids van Alkmaar. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: