Telefoonboek Driehuizen

Zoek jij naar een telefoonboek van Driehuizen? Dat kan via de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Zo tref je snel & eenvoudig ontzettend veel (06) nummers en contacten van personen uit Alkmaar. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. van den Velde), een onderneming (bijv. OP=OP Voordeelshop) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 1844. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Driehuizen is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Driehuizen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Driehuizen? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag doe je dit online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van W. Kramer woonachtig in Driehuizen
 • Ontdek het nummer van de Shell of Action
 • Bekijk het nummer van de Veiligheidskundige of Arbo arts uit Driehuizen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Driehuizen

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Alkmaar. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1844. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in deze plaats
Driehuizen kan je onderverdelen in verschillende wijken: Centrum, Oost, Kern, Zuid, West, Noord
telefoonboek-driehuizen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Driehuizen, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Driehuizen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Dan verkrijg je succesvol het telefoonnummer uit Driehuizen

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0840, 1800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Driehuizen

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Driehuizen. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.alkmaar.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Bermuda.