Telefoonboek Oudorp

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Oudorp? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee check jij supersnel de meeste (06) nummers en contacten van inwoners uit Alkmaar. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld de Haan), een zaak (zoals Blokker) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 1829. Klik nu op de zoekknop. Het systeem checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oudorp is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudorp

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Oudorp? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen met de gids. Nu kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van M. Sanders uit Oudorp
 • Zoek het nummer van de Jumbo of Blokker
 • Vind het telefoonnummer van de Veiligheidskundige of Uitvaartonderneming uit Oudorp
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Oudorp

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Alkmaar. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Postcodes in deze regio: 1829. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Oudorp is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Oost, Kern, West, Zuid, Noord
telefoonboek-oudorp

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Oudorp, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Oudorp. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Dan vind je snel dit telefoonnummer in Oudorp

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0900, 0909, 0906, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Oudorp

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (06) nummer kan je uitpluizen wie er bij het nummer hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oudorp. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.alkmaar.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Bahrein.