Telefoonboek De Waal

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Waal? Ga aan de slag met de aangegeven duidelijke zoekmachine. Zo tref je zonder moeite honderden namen en nummers in Texel. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Willems), een winkel of bedrijf (bijv. Avia Xpress) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 1793. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Waal is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Waal

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een inwoner of bedrijf uit De Waal? Een (06) nummer vinden kon vroeger nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van Dhr. Mol in De Waal
 • Vind de bereikbaarheid van de Esso of Intertoys
 • Zoek adresgegevens van de Diëtist of Adviseur/consultant in De Waal
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van De Waal

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Texel. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1793. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
De Waal is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Oost, Kern, Noord, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-de-waal

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Waal, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio De Waal. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Dan vind je het snelste het benodigde telefoonnummer uit De Waal

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0900, 0909, 0906, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Waal

Mogelijk heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels ons systeem kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit De Waal. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.texel.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Argentinië.