Telefoonboek Huisduinen

Zoek jij naar een telefoonboek van Huisduinen?Maak dan gebruik van de speciale zoekfunctie. Daarmee achterhaal je gemakkelijk ontzettend veel adresgegevens van huishoudens in Den Helder. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. van den Velden), een zaak (zoals van Haren) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 1789. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker gaat aan de slag met zoeken en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Huisduinen gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Huisduinen

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een onderneming of man / vrouw uit Huisduinen? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Nu kan dat via het internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van M. van der Ven wonend in Huisduinen
 • Vind het telefoonnummer van de Lidl of Pets Place
 • Bekijk het nummer van de Matroos of Marktonderzoeker in Huisduinen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Huisduinen

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Den Helder. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1789. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Huisduinen is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Kern, Noord, West, Zuid
telefoonboek-huisduinen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Huisduinen, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Huisduinen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Aan de hand hiervan verkrijg je direct het beoogde telefoonnummer uit Huisduinen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0840, 0909, 1800, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Huisduinen

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van het zoekscript zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Huisduinen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.denhelder.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Angola.