Telefoonboek Den Helder

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Den Helder? Gebruik de aangegeven praktische zoekmachine. Op die manier check jij supersnel veel telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van de gemeente Den Helder. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als van de Brink), een onderneming (bijv. Spar) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Nieuw Den Helder-west (bomen- en plantenbuurt) en de postcode, 1783. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Den Helder stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Den Helder

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Den Helder? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen met de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van A. Molenaar woonachtig in Den Helder
 • Check het nummer van de Xenos of Total
 • Achterhaal het tel. nr. van de Pedicure of Adviseur good governance in Den Helder
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Den Helder

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Den Helder. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 1783, 1782, 1785, 1781, 1784. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Den Helder bestaat uit velerlei buurtschappen: Nieuw Den Helder-west (bomen- en plantenbuurt), Stad Binnen de Linie-west, De Schooten, Stad Binnen de Linie-oost, Nieuw Den Helder
telefoonboek-den-helder

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Den Helder, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Den Helder. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee vind jij met succes het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Den Helder

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0909, 0800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Den Helder

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Den Helder. Bijvoorbeeld handig bij: