Telefoonboek Westerland

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Westerland? Dat kan via de aangegeven duidelijke zoekmachine. Daarmee zoek je zonder problemen ontzettend veel adresgegevens van mensen uit Hollands Kroon. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. Kuipers), een firma (bijv. Bike Totaal) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of eventueel 1778. Druk op “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Westerland is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Westerland

Gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Westerland? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig kan dat via het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van D. Hoekstra wonend in Westerland
 • Check de contactgegevens van de Primera of Beter Horen
 • Zoek het nummer van de Particulier beveiliger of Mentor uit Westerland
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Westerland

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Hollands Kroon. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 1778. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Westerland kent buurten & wijken: Centrum, Oost, Kern, Noord, Buitengebied, Zuid
Plekken in de buurt
telefoonboek-westerland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Westerland, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Westerland. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek je met succes het benodigde telefoonnummer in Westerland

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0800, 0906, 0840, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Westerland

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van de tool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Westerland. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.hollandskroon.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Algerije.