Telefoonboek Noord-Stroe

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Noord-Stroe?Maak dan gebruik van deze eenvoudige zoekmachine. Op die manier detecteer jij zonder problemen een groot deel van de contactgegevens in en rondom Hollands Kroon. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. de Haan), een shop (als Intertoys) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of 1777. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Noord-Stroe gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Noord-Stroe

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Noord-Stroe? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Dat is veranderd, nu kan dat online 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van A. de Groot wonend in Noord-Stroe
 • Ontdek het nummer van de D-Reizen of Dekamarkt
 • Check het nummer van de Winkelsurveillant of Netwerkbeheerder uit Noord-Stroe
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Noord-Stroe

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Hollands Kroon. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 1777. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Noord-Stroe wordt gevormd door verschillende wijken: Centrum, Oost, Kern, Buitengebied, Zuid, West
telefoonboek-noord-stroe

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Noord-Stroe, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Noord-Stroe. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Op die manier vind jij snel dit telefoonnummer uit Noord-Stroe

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 1800, 0906, 0840, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Noord-Stroe

Wellicht heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Dankzij onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Noord-Stroe. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.hollandskroon.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Albanië.