Telefoonboek Den Oever

Een online inkijkje in het telefoonboek van Den Oever? Open nu de eenvoudige zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder moeite ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers van mensen in Hollands Kroon. Jij kan starten met een (voor) naam (als van Veen), een shop (als Gall & Gall) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 1779. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Den Oever is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Den Oever

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Den Oever? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van R. de Koning met een woning in Den Oever
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tui of Intertoys
 • Check het nummer van de Hondentrimmer of Verzuim adviseur uit Den Oever
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Den Oever

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Hollands Kroon. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1779. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Den Oever is te onderscheiden in meerdere buurten: Centrum, Oost, Kern, Noord, Buitengebied, West
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-den-oever

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Den Oever, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Den Oever. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Hiermee spot je doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Den Oever

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0800, 0900, 1800, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Den Oever

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Den Oever. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: