Telefoonboek Den Burg

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Den Burg? Check onze gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je supersnel alle telefoongegevens & adresgegevens in Texel. Je kunt beginnen met een naam (denk aan Jonker), een firma (bijv. Spar) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of 1791. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Den Burg kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Den Burg

Ben je gebeld dooreen vreemd nummer? Of wil je details van het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Den Burg? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van T. Mol uit Den Burg
 • Check het nummer van de Profile of van Haren
 • Achterhaal het tel. nr. van de Volmatroos of Register Casemanager in Den Burg
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Den Burg

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Texel. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1791. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Den Burg kenmerkt zich door een aantal buurten: Centrum, Oost, Kern, Noord, West, Buitengebied
telefoonboek-den-burg

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Den Burg, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Den Burg. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in mits je die weet. Op die manier check je doeltreffende het gewenste telefoonnummer in Den Burg

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0906, 0800, 1800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Den Burg

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij het zoekscript kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Den Burg. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.texel.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Anguilla.