Telefoonboek De Koog

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Koog? Ga aan de slag met de ontwikkelde unieke zoekmachine. Hiermee doorzoekt men zonder problemen alle adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Texel. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Blom), een onderneming (bijv. Blokker) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 1796. Druk op “zoeken”. Onze tool analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Koog is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Koog

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van De Koog? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger met de gids. Vandaag de dag gaat dat middels het internet zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van P. de Boer wonend in De Koog
 • Ontdek het nummer van de Terstal of Bakker Bart
 • Bekijk contactgegevens van de Oefentherapeut Mensendieck of Management consultant in De Koog
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van De Koog

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Texel. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1796. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
De Koog kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Oost, Kern, West, Noord, Zuid
telefoonboek-de-koog

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit De Koog, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Koog. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon volledig in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Dan zoek jij doeltreffende het gewenste telefoonnummer uit De Koog

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 0840, 0906, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Koog

Soms heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in De Koog. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.texel.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Azerbeidzjan.