Telefoonboek De Cocksdorp

Op zoek naar het telefoonboek van De Cocksdorp? Dat doe je met onderstaande unieke zoekfunctie. Zo tref je erg simpel tientallen adressen en (mobiele) nummers uit Texel. Jij kan starten met een naam (denk aan van Dam), een winkel of bedrijf (bijv. Bruna) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 1795. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Cocksdorp is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Cocksdorp

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het (06) nummer van een zaak of bewoner in De Cocksdorp? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van Dhr. van Dongen in De Cocksdorp
 • Zoek het nummer van de Tinq of Vodafone
 • Vind de bereikbaarheid van de Winkelsurveillant of Scanning consultant in De Cocksdorp
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van De Cocksdorp

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Texel. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 1795. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
De Cocksdorp beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, Kern, West, Noord, Buitengebied
telefoonboek-de-cocksdorp

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat hier

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Cocksdorp, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit De Cocksdorp. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo compleet mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Op die manier spot je snel een telefoonnummer in De Cocksdorp

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 1800, 0909, 0900, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Cocksdorp

Wellicht heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van De Cocksdorp. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.texel.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Australië.