Telefoonboek Ursem

Op zoek naar het telefoonboek van Ursem?Maak dan gebruik van deze unieke zoekfunctie. Hiermee bekijk jij snel & eenvoudig ontzettend veel contactgegevens in en rondom Alkmaar. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als de Bruijn), een firma (bijv. Kwikfit) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Centrum en/of 1646. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Ursem gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ursem

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (06) nummer van een zaak of bewoner in Ursem? Contactgegevens opzoeken kon vroeger aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van U. Bos uit Ursem
 • Bekijk het nummer van de Albert Heijn of Basic-Fit
 • Vind de bereikbaarheid van de Centralist alarmcentrale of HR adviseur uit Ursem
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Ursem

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Alkmaar. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 1646, 1645. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Ursem bestaat uit diverse wijken: Centrum, Noord, Kern, Buitengebied, Oost, West
telefoonboek-ursem

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ursem, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ursem. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Op die manier verkrijg jij succesvol een telefoonnummer in Ursem

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 1800, 0909, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Ursem

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een nummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Ursem. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.alkmaar.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Liechtenstein.