Telefoonboek Wormerveer

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Wormerveer? Ga aan de slag met de gemakkelijke zoekmachine. Zo bekijk jij gemakkelijk tientallen telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Zaanstad. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van der Wal), een onderneming (bijv. McDonald’s) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum en wellicht 1521. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wormerveer is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wormerveer

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Wormerveer? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van M. van de Wal in Wormerveer
 • Ontdek het nummer van de Beter Horen of Avia
 • Bekijk het nummer van de Dierenartsassistente of Adviseur onderwijssector in Wormerveer
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Wormerveer

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Zaanstad. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1521. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Wormerveer onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, Buitengebied, Zuid, Oost, Kern
telefoonboek-wormerveer

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wormerveer, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wormerveer. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in mits je die weet. Zo check jij het gemakkelijkste dit telefoonnummer uit Wormerveer

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 1800, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Wormerveer

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een telefoonnummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Wormerveer. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1239
 • Ook interessant: Telefoonnummer Hong Kong.