Telefoonboek Purmerend

Zoek jij naar een telefoonboek van Purmerend?Maak dan gebruik van de ontwikkelde praktische zoekmachine. Zo bekijk jij snel & eenvoudig de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit de gemeente Purmerend. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. van der Meer), bedrijfsnaam (bijv. H&M) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals De Purmer-Zuid en/of 1447. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Purmerend is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Purmerend

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Purmerend? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet zonder moeite. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van F. van der Berg wonend in Purmerend
 • Vind de bereikbaarheid van de Spar of Vodafone
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige springmeester of PR-trainers in Purmerend
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Purmerend

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Purmerend. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 1447, 1443, 1446, 1442, 1445, 1441, 1448, 1444. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Purmerend is te onderscheiden in meerdere buurten: De Purmer-Zuid, Wheermolen, industrieterrein Baanstee, Overwhere I; industrieterrein De Koog, De Purmer-Noord, centrum, De Gors, Weidevenne(n), Overwhere II (Overwhere-Noord), Molenkoog
telefoonboek-purmerend

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Purmerend, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Purmerend. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Details als adres, postcode en huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Hiermee vind je het gemakkelijkste dit telefoonnummer in de gemeente Purmerend

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0800, 0900, 1800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Purmerend

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en wil je weten wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een (net) nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids van Purmerend. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.purmerend.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Albanië.

  Alle plaatsen in deze gemeente