Telefoonboek Purmerbuurt

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Purmerbuurt? Dat kan via de ontwikkelde speciale zoekmachine. Daarmee tref je zonder problemen ontzettend veel nummers en adressen in de buurt van Purmerend. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn van de Berg), bedrijfsnaam (bijv. AutoCrew) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Centrum en de postcode, 1445. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Purmerbuurt is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Purmerbuurt

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Purmerbuurt? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden via de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van O. Driessen met een woning in Purmerbuurt
 • Vind de bereikbaarheid van de Bruna of Hunkemöller
 • Vind de bereikbaarheid van de Stuurman zeevisvaart of Adviseur/consultant in Purmerbuurt
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Purmerbuurt

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Purmerend. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 1445. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Purmerbuurt kenmerkt zich door meerdere buurten: Centrum, Noord, Zuid, West, Oost, Kern
telefoonboek-purmerbuurt

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug hier

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Purmerbuurt, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Purmerbuurt. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Dan spot jij direct het beoogde telefoonnummer uit Purmerbuurt

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0900, 0840, 0906, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Purmerbuurt

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de telefoonzoeker kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Purmerbuurt. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.purmerend.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Egypte.