Telefoonboek Uithoorn

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Uithoorn? Ga aan de slag met de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg vind je erg simpel veel namen en nummers van huishoudens in gemeente Uithoorn. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals Sanders), een onderneming (bijv. C&A) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Meerwijk (=ten zuiden van de Koningin Máximalaan/provinciale weg N196) of juist de postcode, 1423. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Uithoorn gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Uithoorn

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Uithoorn? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van L. de Lange met een huis in Uithoorn
 • Check het nummer van de Gamma of Coop
 • Bekijk het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Statistisch onderzoeksbureau in Uithoorn
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Uithoorn

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Uithoorn. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1423, 1422, 1421. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Uithoorn onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Meerwijk (=ten zuiden van de Koningin Máximalaan/provinciale weg N196), Zijdelwaard (=ten noorden van de busbaan/tracé oude spoorlijn), Thamerdal (=ten zuiden van de busbaan/tracé oude spoorlijn)
telefoonboek-uithoorn

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Uithoorn, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Uithoorn. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan vind jij snel het benodigde telefoonnummer in de gemeente Uithoorn

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 1800, 0909, 0906, 0840, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Uithoorn

Wellicht heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in Uithoorn. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.uithoorn.nl/
 • Ook interessant: Buitenlands telefoonnummer zoeken.

  Alle plaatsen in deze gemeente