Telefoonboek Huizen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Huizen? Gebruik onze unieke zoekmachine. Hiermee bekijk jij supersnel de meeste nummers en adressen van inwoners uit de gemeente Huizen. Begin altijd je query met een (voor) naam (als Smits), bedrijfsnaam (bijv. Rabobank) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Zuidereng en/of 1272. Klik nu op de zoekknop. De zoektool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Huizen gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Huizen

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of wil je details van het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Huizen? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen met de gids. Hedendaags kan dat via het internet sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van E. van de Wal met een huis in Huizen
 • Vind de bereikbaarheid van de Total of Kruidvat
 • Check het nummer van de Huidtherapeut of Public Relationsbureau in Huizen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Huizen

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Huizen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1272, 1274, 1277, 1273, 1276, 1271, 1275. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Huizen onderscheiden we in meerdere buurten: Zuidereng, Huizen-Noord, Bovenmaat-noord, Vierde Kwadrant; Filosofenbuurt, Huizen-West; Huizen -Zuid, Bovenweg, Zenderwijk, Stad en Land, Wolfskamer, De Noord, De Zuid, Bijvanck-Noord
telefoonboek-huizen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Huizen, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Huizen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Hiermee check je doeltreffende het telefoonnummer in de gemeente Huizen

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0900, 0840, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Huizen

Het is mogelijk: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Huizen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.huizen.nl/
 • Lees ook: Zoeken op Adres.

  Alle plaatsen in deze gemeente