Telefoonboek Ouder-Amstel

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ouder-Amstel? Start met de ontwikkelde gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende bekijk jij supersnel de meeste adressen en (mobiele) nummers van mensen in de gemeente Ouder-Amstel. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld de Ruiter), bedrijf (bijv. BENU) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 1191. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Ouder-Amstel stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ouder-Amstel

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Ouder-Amstel? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van Dhr. van der Berg met een woning in Ouder-Amstel
 • Ontdek het nummer van de Hudson’s Bay of Expert
 • Bekijk het nummer van de Particulier beveiliger of Asbestinventarisatiebureau in Ouder-Amstel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Ouder-Amstel

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Ouder-Amstel. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1191. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Ouder-Amstel kent diverse wijken: Centrum, Noord, Oost, West, Buitengebied, Kern
telefoonboek-ouder-amstel

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Ouder-Amstel, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Ouder-Amstel. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon volledig in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Dan zoek jij met succes het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Ouder-Amstel

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0800, 0906, 1800, 0840, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Ouder-Amstel

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een compleet nummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Ouder-Amstel. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: